Πληροφορίες Συστήματος


Η Διεύθυνση IP σας
44.210.151.5, 44.210.151.5, 10.2.31.12
Browser
Unknown Unknown
Λειτουργικό Σύστημα
Unknown Unknown

Επισκεψιμότητα

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα42
mod_vvisit_counterΧθές8
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα76
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα200
mod_vvisit_counterΣυνολικά46290


Skyp Old2

Σας Καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα

του 2ου Ε.Κ. Πειραιά.United-Kingdom-icon

logo 2 EK

 

Το σχολείο μας βρίσκεται στη Λ. Αθηνών Πειραιώς 95 στα Καμίνια Πειραιά.

Με τα 26 εργαστήρια, χωρισμένα σε 5 Τομείς, καλύπτει τις εργαστηριακές ανάγκες 3 σχολικών μονάδων και λειτουργεί σε τρεις βάρδιες (πρωινή, απογευματινή και εσπερινή). Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στη σχετική ενότητα.


Εδώ θα βρείτε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του σχολείου μας. 


Το σχολείο μας για 9ο συνεχόμενο έτος έχει τη τιμή να υλοποιεί ή να συμμετέχει σε προγράμματα Erasmus+, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια.


Για το νέο σχολικό έτος 2024-2025 έχουν εγκριθεί 2 νέα προγράμματα ΚΑ2 VET, τα οποία έχουν σχέση με συστήματα αυτοματισμών και με εκπαιδευτικές μεθόδους σχετικές με συγκολλήσεις. Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς μας που ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση των προγραμμάτων όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον!

Tο σχολικό έτος 2023-2024 υλοποιούμε ένα νέο πρόγραμμα Erasmus+ KA1 που αφορά μετακίνηση και μαθητεία σπουδαστών μας με επιχειρήσεις με οικολογικό προσανατολισμό σε 3 διαφορετικές χώρες.

Για το έτος 2022-2023 υλοποιήθηκαν 2 προγράμματα Erasmus+ KA1, μέσω των οποίων 8 εκπαιδευτικοί της σχολικής μας μονάδας επιμορφώθηκαν σε καίρια θέματα, όπως Διαχείριση συγκρούσεων στην τάξη μέσω ισχυρής κουλτούρας και Εισαγωγή της εκπαιδευτικής μεθόδου Gamefication.

Το έτος 2021-2022 διοργανώσαμε ένα πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 στον Τομέα Μαθησιακής Κινητικότητας (Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), το οποίο λόγω της πανδημίας υλοποιήθηκε με 1 χρόνο καθυστέρηση. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 3 ροές διαφορετικών Τομέων στην Ισπανία και την Ουγγαρία.

 

Το σχολείο μας ολοκλήρωσε τη συμετοχή του επίσης σε τρία προγράμματα συμπράξεων.

- Στον Τομέα της ΕΕΚ με τίτλο "STEAM4ALL" 

- Στον Τομέα της ΕΕΚ με τίτλο "ARDUinVET"

- Στον Τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης με τίτλο "One's much"


Το σχολείο μας έχει επίσης υλοποιήσει προγράμματα μετακινήσεων εκπαιδευτικών για εκπαίδευση σε διάφορα καίρια ζητήματα του σχολείου μας (π.χ. διαφορετικότητα, επιχειρηματικότητα, κινητοποίηση κλπ.), επίσης στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

 

 

Τα προγράμματα υλοποιούνται με τη βοήθεια του εθνικού φορέα ΙΚΥ


Εδώ θα βρείτε την ετήσια έκθεση εσωτερικής αξιολόγησης για το σχολικό έτος 2022-2023.


 


erasmuslogo
 

 

 

 

 
free pokerfree poker